V gastrocentru se bude hovořit o značce Opavské Slezsko regionální produkt

  • hlavní
  • 07.03.2019
OPAVA - Ve čtvrtek 7. března 2019 od 14 hodin hostí Gastrocentrum Slezské univerzity (areál Hradecká 17, Opava) akci věnovanou setkání regionálních výrobců, poskytovatelů služeb, zemědělců, obchodníků, uživatelů a příznivců značky „OPAVSKÉ SLEZSKO regionální produkt“®.

Setkání je určeno pro výměnu zkušeností, navázání spolupráce a obchodních vztahů mezi regionálními výrobci, řemeslníky, potravináři, zemědělci, obchodníky, poskytovateli služeb, restauracemi, zařízeními cestovního ruchu. Dále také uvítáme účast zájemců o certifikaci výrobků regionální značkou, odbornou i širokou veřejnost. Přijďte se podělit o své zkušenosti a potřeby podnikání v regionu, dozvědět se více o místních výrobcích, službách, o regionálním značení, podnikání na venkově v souladu s kulturními a řemeslnými tradicemi.

Kromě jiných bodů bohatého programu dojde na představení držitelů certifikátu regionální značky a přítomných hostů nebo pedagog Ústavu lázeňství, gastronomie a turismu Slezské univerzity Alexandr Burda představí gastronomickou soutěž Týden Slezské kuchyně, na jejíž organizaci se univerzita podílí.


Další události

Všechny události