Aktuality
/
Přednáška na téma „ Brouci na talíři“ Přednášející : Ing. Škraňka Jan
Aktuality
Přednáška na téma „ Brouci na talíři“ Přednášející : Ing. Škraňka Jan
Přednáška na téma „ Brouci na talíři“ Přednášející : Ing. Škraňka Jan
Studenti se ve středu 20.10.2021 setkali v profesním centru Na Vyhlídce, aby se seznámili s jedním z trendů v oblasti gastronomie a výživy, a to potravinou budoucnosti hmyzem. Pan Ing. Jan Škraňka prezentoval nejčastěji používané druhy hmyzu pro lidskou spotřebu a uvedl legislativní požadavky pro přípravu těchto surovin. Studenti se mohli podívat i na přímou prezentaci úpravy sarančat, cvrčků, švábů a larev potemníka.
Poslední aktuality
-
19.10.2023
/ cvazezivota
-
05.10.2023
/ cvazezivota
-
18.09.2023
/ cvazezivota
-
18.11.2022
/ cvazezivota
-
18.11.2022
/ cvazezivota
Zobrazit všechny aktuality