Telefonní kontakty

01

+420 553 684 146

Místnost

01

HR-101

Mgr. Alexandr Burda

Email: alexandr.burda@fpf.slu.cz

Publikační činnost

PLESNÍK, P, BURDA, A. 2018: Nové trendy zriaďovania gastronomických zariadení. Medzinárodní vědecká konference Aktuální trendy v cestovním ruchu, OPF SLU Karviná. ISBN: 978-80-7510-280-5

BURDA. A. Nápojová kultura, Opava 2014.(Základy nápojové kultury, Barman, Barista, Sommeliér) ISBN: 978-80-263-0573-6

BURDA, A., JANČÁR, O. Vícejazyčný slovník gastronomických pojmů, Opava 2014 (Gastronomické praktikum, Zážitková gastronomie I., Zážitková gastronomie II.)  ISBN: 978-80-7510-117-4

KORBELÁŘOVÁ.I, BURDA.A, Zde podáváme regionální pokrmy, Opava 2014, rozšířené vydání 2015. (Zážitková gastronomie I., Barman) ISBN: 978-80-7510-070-2

BURDA. A, VAVREČKOVÁ.E, Mystery shopping - Analýza, Opava 2014. (Mystery shopping, Barista) ISBN: 978-80-7510-132-7

BURDA. A, O kávě, čaji a dalších nápojích – monografie, OPTYS Opava 2013. vydání první  (Základy nápojové kultury, Barista),  ISBN: 978-80-87613-00-9

BURDA. A. O víně - monografie, OPTYS Opava 2013, vydání první, (Základy nápojové kultury, Sommeliér) ISBN: 978-80-87613-01-6

BURDA. A. Nápojová kultura 1. – Sommeliérství,  Opava 2013, (Základy nápojové kultury, Sommeliér) ISBN: 978-80-7248-759-2 

BURDA. A. Nápojová kultura 2.– Nealkoholické nápoje, Opava 2013. (Základy nápojové kultury, Barista, Barman) ISBN: 978-80-7248-857-5