4 146
PLESNÍK, P, BURDA, A. 2018: Nové trendy zriaďovania gastronomických zariadení. Medzinárodní vědecká konference Aktuální trendy v cestovním ruchu, OPF SLU Karviná. ISBN: 978-80-7510-280-5
BURDA. A. Nápojová kultura, Opava 2014.(Základy nápojové kultury, Barman, Barista, Sommeliér) ISBN: 978-80-263-0573-6
BURDA, A., JANČÁR, O. Vícejazyčný slovník gastronomických pojmů, Opava 2014 (Gastronomické praktikum, Zážitková gastronomie I., Zážitková gastronomie II.) ISBN: 978-80-7510-117-4
KORBELÁŘOVÁ.I, BURDA.A, Zde podáváme regionální pokrmy, Opava 2014, rozšířené vydání 2015. (Zážitková gastronomie I., Barman) ISBN: 978-80-7510-070-2
BURDA. A, VAVREČKOVÁ.E, Mystery shopping - Analýza, Opava 2014. (Mystery shopping, Barista) ISBN: 978-80-7510-132-7
BURDA. A, O kávě, čaji a dalších nápojích – monografie, OPTYS Opava 2013. vydání první (Základy nápojové kultury, Barista), ISBN: 978-80-87613-00-9
BURDA. A. O víně - monografie, OPTYS Opava 2013, vydání první, (Základy nápojové kultury, Sommeliér) ISBN: 978-80-87613-01-6
BURDA. A. Nápojová kultura 1. – Sommeliérství, Opava 2013, (Základy nápojové kultury, Sommeliér) ISBN: 978-80-7248-759-2
BURDA. A. Nápojová kultura 2.– Nealkoholické nápoje, Opava 2013. (Základy nápojové kultury, Barista, Barman) ISBN: 978-80-7248-857-5