Kalendář
/
Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická?
Kalendářová událost
Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická?
Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická?
Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století.
Experimentální a edukativní workshop.
Bližší informace
| Datum od | 29.10.2021 / 10:00 |
| Datum do | 30.10.2021 / 17:00 |
| Celodenní | Ne |
| Pro studenty | Ano |
| Pro veřejnost | Ne |
| Jen pro zvané | Ne |
Bližší informace
| Datum od | 29.10.2021 / 10:00 |
| Datum do | 30.10.2021 / 17:00 |
| Celodenní | Ne |
| Pro studenty | Ano |
| Pro veřejnost | Ne |
| Jen pro zvané | Ne |
Další události
-
17.12.
Přednáška s advokátem kanceláře Vantor JUDr. Miroslavem Uřičařem, Ph.D.
-
25.11.
Ostravský rodák Tadeáš Zajac se ve své první samostatné výstavě, nazvané Odkrytá předměstí, představuje jako fotograf městských zákoutí.
Výstava…
Všechny události