Datum od | 25.04.2020 / 19:00 |
Datum do | 25.04.2020 / 20:00 |
Celodenní | Ne |
Pro studenty | Ne |
Pro veřejnost | Ne |
Jen pro zvané | Ne |
Série videí, která vás vtáhne do děje poutavým povídám o autorce kuchařky z místního prostředí – šlechtičně Eleonoře Lichnovské – a zavede do nepřístupných prostor zámku Raduň a Hradec nad Moravicí. A hlavně vám předvedou tvorbu jednotlivých pokrmů, ať můžete vařit s námi * Jaké bude menu? Těšit se můžete na chřest, jarní bylinkovou polévku, telecí maso a samozřejmě nemůže chybět ani dezert! * K dobrému jídlu bezesporu patří také skvělé víno, i o tom si budeme povídat, s kým jiným než s Vaškem Müllerem. * Lahůdkou bude pak moderní gastro výzva. Jak si asi s historickými recepty poradí Petr Baier, jehož foodart znáte pod značkou Fully Belly? Sledujte naši událost, poradíme vám, jaké suroviny si máte připravit, ať si akci užijete všemi smysly!
Program připravujeme ve spolupráci se Slezskou univerzitou, paní profesorkou Irenou Korbelářovou a docentem Petrem Kozákem.
Sledujte video na FB události.
Všechny do informatiky a robotiky zapálené studenty středních škol zveme k účasti v 11. ročníku soutěže Opavský Robocup. Také letos soutěžíme o…
Zveme všechny na 12. ročník mezinárodního studentského filmového festivalu Opavský páv.
Na Ústav historických věd dorazí kolegové z Lodze.
Ústav cizích jazyků zve na přehlídku vítězných prací jazykové a dramatické soutěže ve čtení, dramatizaci a filmovém ztvárnění německy psaných textů.
Přijměte pozvání Ústavu informatiky na workshop odborníka z praxe v oblasti kyberbezpečnosti. Zaměříme se na novinky, aktuální trendy i to, jak…
Na Heuerově 4 proběhne profesní workshop s kameramanem Stanislavem Adamem.
Change the SU zve všechny studenty na velikonoční party v hospodě U Vočka.