Kulinární divnopis

  • hlavní
  • 25.10.2022
Prezentace tradičního pojetí přípravy a podávání pokrmů a nápojů v českých zemích na příkladu vybraných prvků stravování s nejasným, nevysvětlitelným, žertovným či jiným neobvyklým názvem. Představení tématu s využitím aktuálních výsledků vědeckého interdisciplinárního výzkumu za účasti studentů, pedagogů, odborníků a dalších účastníků z řad laické veřejnosti.


Další události


  • 16.07.

    SUper Stage na Colours of Ostrava 2025

    Chystáte se na Colours of Ostrava 2025 nebo na jeho diskuzní fórum Meltingpot? My tam opět budeme také! Každý festivalový den od středy 16. 7. do…


  • 24.06.

    Promoce

    Srdečně Vás zveme na slavnostní promoci absolventů Filozoficko-přírodovědecké fakulty v Opavě, která se bude konat v Kinosále v prostorách…

Všechny události