Kulinární divnopis

  • hlavní
  • 25.10.2022
Prezentace tradičního pojetí přípravy a podávání pokrmů a nápojů v českých zemích na příkladu vybraných prvků stravování s nejasným, nevysvětlitelným, žertovným či jiným neobvyklým názvem. Představení tématu s využitím aktuálních výsledků vědeckého interdisciplinárního výzkumu za účasti studentů, pedagogů, odborníků a dalších účastníků z řad laické veřejnosti.


Další události


  • 15.09.

    Seznamovák SLU

    Studenti Slezské univerzity zvou své nově přijaté spolužáky na třetí ročník Seznamováku SLU, který se uskuteční ve dnech 15. až 18. září 2025 v…


  • 22.08.

    Běh se Zoo Ostrava pro langury

    Slezská univerzita zve v rámci své spolupráce se Zoo Ostrava (nejen) všechny své studenty a zaměstnance k účasti na již šestém společném…

Všechny události