Stručný popis/specifikace činnosti
Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu, administrace revizí objektů a zařízení, větších oprav a rekonstrukcí nemovitostí. Zajišťování majetkové agendy včetně inventarizací, správa enviromentálního hospodářství, organizace periodických školení řidičů referentů, vedení agendy BOZP a PO v součinnosti s technikem.

Místo výkonu
Na Bělidle 815/12, 733 01 Karviná-Fryštát

Termín nástupu
ihned, nejpozději v průběhu měsíce srpna

Termín pro zaslání přihlášky
kdykoliv

Doba trvání
zástup po dobu mateřské a rodičovské dovolené
 
Forma úvazku/spolupráce
HPP

Kvalifikační/odborné požadavky
Minimálně vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nejlépe ekonomického zaměření, příp. podobného oboru. Praxe vítána.
Trestní bezúhonnost, odpovědnost, komunikační dovednosti a předpoklady pro týmovou práci, řidičský průkaz sk. B, samostatnost, ochotu vzdělávat se, práce s PC.

Nabízené podmínky
Platové zařazení dle nař. vlády č. 341/2017 příl. č.1, platová tř.10, přesná výše platu dle případné započitatelné praxe (23 390,- až 34 370,- Kč).
Práci v příjemném kolektivu, pružnou pracovní dobu, Sick day, příspěvek na stravování. Nabízená práce je zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou.
Po zapracování osobní příplatek a mimořádné odměny. Nabízená pracovní pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné nebo OZP s max. 2. stupněm invalidity.
Pro zobrazení kontaktního formuláře se přihlaste.

Kontakty

Web firmy
Kateřina Mikšánková
personalistka
Pro zobrazení kontaktních informací se přihlaste.
Centrum psychologické pomoci, příspěvková organizace
Adresa:
Na Bělidle 815/12,
73301, Karviná
Česká republika
Vloženo dne 20.07.2023