Změny v podmínkách pro stravování

  • Lenka Přečková
  • 16.12.2018
S platností od 1. ledna 2019 dochází ke změnám v podmínkách stravování na naší fakultě.

Na základě požadavku poskytovatele stravování Ing. Barbary Filipek (Restaurace Na Fryštátské) upravuje Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné s platností od 1. ledna 2019 podmínky pro stravování v průběhu akademického roku takto:

  • v průběhu výuky bude otevřena menza i bufet na Univerzitním náměstí dle stávající provozní doby,
  • ve zkouškovém období bude pro studenty i zaměstnance (v období prázdnin) zajištěn odběr stravy v restauraci Fryštátská chalupa a rovněž v bufetu na Univerzitním náměstí s běžnou nabídkou sortimentu včetně svačinových polévek.

V restauraci Fryštátská chalupa bude umístěno PC s instalovaným programem ISKAM, kde bude možné platit stejnou dotovanou stravu. Studenti mohou hradit kartou, zaměstnanci stravenkou. Pro tento případ je nutné se prokázat ještě před objednávkou jídla zaměstnaneckým průkazem.