Stručný popis/specifikace činnosti
Zajištění ochrany, provozu a správu památkového objektu a průvodcovské činnosti v ní.
Příprava a organizace kulturních akcí.
Odborná správa depozitáře muzejních sbírek, jejich zprostředkování badatelům a zajišťování prezentace veřejnosti. Zajištění inventarizace sbírkového fondu. Práce v oboru regionální a obecné historie, výtvarného umění i pomocných historických věd podle své kvalifikace, studium archivních pramenů, případná publikační činnost v populárně naučném a odborném tisku, badatelská činnost.

Místo výkonu
Rýmařov

Termín nástupu
červenec 2022

Termín pro zaslání přihlášky
30.4.2022

Doba trvání
doba neurčitá
 
Forma úvazku/spolupráce
plný úvazek

Kvalifikační/odborné požadavky
požadované vzdělání vysokoškolské v oboru historie, dějiny umění, muzeologie, etnografie, archeologie apod., dobrá uživatelská znalost práce na PC a internetu, schopnost samostatného jednání (samostatné řešení úkolů) a rozhodování, aktivní znalost angličtiny / němčiny, morální a trestní bezúhonnost, obecné znalosti z oblasti neziskového sektoru, profesionální vystupování, spolehlivost, odpovědnost a preciznost, vysoké pracovní nasazení, řidičský průkaz skupiny B výhodou, manuální zručnost.

Nabízené podmínky:
9. platová třída v souladu se zákonem č.262/2006 Sb., zákoníku práce, ve znění pozdějších předpisů, s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců a veřejných službách a správě
Pro zobrazení kontaktního formuláře se přihlaste.

Kontakty

Web firmy
Bc. Růžena Zapletalová
Pro zobrazení kontaktních informací se přihlaste.
Městské muzeum Rýmařov, příspěvková organizace
Adresa:
náměstí Míru 219/6,
79501, Rýmařov
Česká republika
Vloženo dne 30.03.2022