Stručný popis/specifikace činnosti
Baví Tě osobní kontakt a komunikace s lidmi? Máš obchodního ducha? Chceš pracovat a růst v prestižní bance? Pak do našeho sehraného týmu bankovních poradců hledáme právě Tebe na pozici bankéře/ky pro podnikatele či  pro občany. Buď tím důvodem, proč se k nám klienti rádi vrací. Budoucnost jsi Ty!

Místo výkonu
Karviná, Opava, Orlová, Olomouc, Brno

Termín nástupu
dle dohody

Termín pro zaslání přihlášky
neomezeno

Doba trvání
doba určitá nebo neurčitá
 
Forma úvazku/spolupráce
HPP

Kvalifikační/odborné požadavky
Různorodá práce v příjemném prostředí a kolektivu, která Ti rychle uteče. Po úvodním školení a složení zákonných certifikací Ti bude vedle seniorních kolegů pomáhat náš nový finanční průvodce. Získáš znalosti v oblasti jednání s klienty a finanční gramotnosti, což se Ti bude hodit i v běžném životě.
Pro své klienty se staneš partnerem i poradcem a budeš jim pomáhat s plněním jejich snů a řešením jejich potřeb v každé jejich životní situaci a to díky široké nabídce našich produktů. S klienty budeš moci jednat i na dálku jak z pobočky tak z pohodlí domova. Hned na začátku Tě naučíme vše, co je třeba, a přidělíme Ti zkušeného kolegu. Staneš se certifikovaným odborníkem v oboru bankovnictví i firemních financí a naučíš se skvěle jednat s lidmi. Pracovní doba Ti rychle uteče, protože práce s klienty je velmi pestrá. Budeš v super týmu, kde si vzájemně pomáháme a vycházíme vstříc. Budeš pracovat v příjemných a moderních prostorách. A pokud budeš chtít, můžeš u nás odborně a kariérně růst - rádi Ti v tom pomůžeme.

Nabízené podmínky
Po zapracování v prvním roce průměrný měsíční příjem více než 40.000 včetně bonusové složky, vzdělání v bankovním oboru a příslušné certifikace hrazené Komerčkou, na které Ti dáme studijní volno. 25 dní dovolené + 3 dny zdravotního volna + narozeninový den + 4 dny volna na sebevzdělávání ročně + 1 den placeného volna na dobrovolnické aktivity. Práci z domova minimálně 1x za týden. Odměnu za doporučení nového kolegy 10.000 bodů do Cafeterie. Další zaměstnanecké benefity, které najdeš v přiloženém letáku.

Pro zobrazení kontaktního formuláře se přihlaste.

Kontakty

Jarmila Kroupová
HR Business Partner
Pro zobrazení kontaktních informací se přihlaste.
Komerční banka, a.s.
Adresa:
Na příkopě 969/33,
11000, Praha
Česká republika
Vloženo dne 28.06.2021