Aktuality
/
Podzim v kuchyni - gastronomický kurz pro vyučující odborných předmětů středních škol
Aktuality
Podzim v kuchyni - gastronomický kurz pro vyučující odborných předmětů středních škol
Podzim v kuchyni - gastronomický kurz pro vyučující odborných předmětů středních škol
ÚSTAV LÁZEŇSTVÍ, GASTRONOMIE A TURISMU pořádá gastronomický kurz PODZIM V KUCHYNI pro vyučující odborných předmětů středních škol.
Kurz se uskuteční v Gastrocentru Slezské univerzity v Opavě na Hradecká 17, dne 21. listopadu 2018 od 16 hodin. Počet účastníků je omezen na 15 osob.
Místo si rezervujte na adrese irena.wernerova@fpf.slu.cz.
Kurz je financován z projektu Moravskoslezského kraje Podpora rozvoje profesního vzdělávání na Slezské univerzitě v Opavě s přesahem do vzdělávání duálního.
Poslední aktuality
-
25.03.2022
/ ulgat
-
17.03.2022
/ ulgat
-
02.03.2022
/ ulgat
-
13.12.2021
/ ulgat
-
03.12.2021
/ ulgat
Zobrazit všechny aktuality