Gastronomický kurz "Základy italské kuchyně" pod vedením Mgr. Zdeňka Remeše a Mgr. Michala Adama

  • Petr Janík
  • 07.11.2018
Dne 14. 11. 2018 od 16 hod. se v Gastrocentru na Hradecké ulici uskuteční gastronomický kurz Základy italské kuchyně pod vedením Mgr. Zdeňka Remeše a Mgr. Michala Adama. Kurz je financován z projektu Moravskoslezského kraje Podpora rozvoje profesního vzdělávání na Slezské univerzitě v Opavě s přesahem do vzdělávání duálního a je pro studenty Ústavu lázeňství, gastronomie a turismu zdarma. Počet účastníků je omezen na 15 osob. V případě zájmu kontaktujte Petra Kovala, vedoucího Gastrocentra, na petr.koval@fpf.slu.cz. Těšíme se na společný netradiční zážitek.